Eläimet

Eläimet

Olen hyvin eläinrakas ja näitä eläimiä on nyt tupsahdellut elämääni useampi. Eläimet esiintyvät silloin tällöin kirjakuvissa ja siksi tein heille oman esittelysivun.

Prisse

Jenidon Pricilla, s.2016, welsh corgi cardigan

Rakas Pricilla (Prisse, Prisu, Köpötti, Mökötti,.. noh, rakkaalla lapsella on monta nimeä) on ensimmäinen koirani. Pricilla on hyvin vietikäs, riehakas ja älykäs corgi. Olemme Prissen kans harrastelleet rally-tokoa vähän on/off -meiningillä, välillä enemmän, välillä vähemmän.

Prissen lempitemppu on kieriminen. Lempilelu on pallo. Prisse seuraa minua kotona joka paikkaan, eikä mene nukkumaan, jos olen vielä hereillä.

Elvis

Elvis, s.2017, maatiaiskissa

Elvis (tunnetaan myös Lelluna) on hyvin hellyydenkipeä ja itsetietoinen poika. Elvis tuli meille vahinkopentueesta aika lyhyellä varoitusajalla Prissen ollessa vajaan vuoden ikäinen.

Pienenä Elvis jyrsi ja kynsi kirjoja, nykyään hän tulee vain istumaan tai makaamaan niiden päälle, jos hän katsoo, että olisi enemmän rapsutuksien kuin lukemisen aika. Elviksen lempileikki on koirien nenien edestä pujahtaminen. Suosikkitemppu on takajaloille nouseminen. Lempparilelu on laser.

Milli

Kalliokielon Brooke, s.2020, welsh corgi cardigan

Milli tuli meille vuosi sitten kodinvaihtajana. Milli on herkkä ja miellyttämishaluinen neiti, joka rakastaa paijailua ylikaiken. Jos istahtaa lattialle, saa Millin heti syliin.

Millin kanssa olemme tehneet vielä aika paljon peruskoulutushommia, kuten hihnakäytöstä. Millin bravuuri on istuminen ja odottaminen, mutta Milli osaa myös kieriä ja mennä maata. Rallysta olemme harjoitelleet Millin kanssa alkeita ja asioita, jotka hyödyntävät Millin vahvuuksia.

Alma

Almakas, s.2018, suomenhevonen

Alma on aivan uusi tulokas. Alma on minulla ja ystävälläni yhteisomistuksessa. Hän on kaunis, kiltti ja utelias hevonen.

Nyt Alma vasta kotiutuu ja tutustuu uuteen talliin ja kavereihin, mutta ratsun töihin on tarkoitus Alma opettaa. Almalla perusteita on jo jokseenkin hallussa, mutta niissäkin hiomista löytyy. Päivittelen Alman editymistä myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *