Syyskuun bujoilut

Syyskuun bujoilut

Syyskuulle valikoitui teemaksi metsäneläimiä ja lehtiä. Kuukausi alkaa perinteisellä ruudukkokalenterinäkymällä. Pienen virheen takia innostuin vähän tarrojen kanssa.

Kuukausinäkymä

Tunneseurantaan sain inspiraation poikani alakoulussa piirtämästä värikkäästä pöllöstä. Tästä tuleekin yhtä kirjava kuin kuukauden aikana läpi käydyistä fiiliksistä. Pöllön osat on numeroitu 1-30. Uniseurantaa täytän aktiivisuusrannekkeen mukaan. Lisäsin pienen ympyrän sivun reunaan, johon voin hymynaamalla lisätä oman tunteen levon laadusta, koska olen huomannut, että kellon sanomasta huolimatta, voin tuntea itseni todella väsyneeksi.

Tunne- ja uniseuranta

Rutiinit on syyskuulla hieman yksinkertaisemmin merkittävissä. Vaikka rakastankin ruutujen värittelyä, nyt tuntuu helpommalta vain merkkailla tussilla pisteet koko ruudun värittämisen ja värikoodailun sijaan.

Rutiinit

Viikkonäkymään halusin runsaasti tilaa. Halusin pitää elokuulta mukana kellonajat ja harrasramisen suunnittelulle varatun tilan. Teen bujoon viikon tai kaksi kerrallaan, sen mukaan mihin asti tallivuorot on sovittu.

Viikkonäkymä

Lukupäiväkirjakin sai oranssia väriä. Syyskuun lukulistalle valikoitui seitsemän kirjaa, joista vain kolme on aikuisten tai nuorten romaaneja.

Lukupäiväkirja

Syyskuulla ilahduttaa etenkin oranssiväri ja nuo kalenterin pienet ketut. Syyskuussa aion kulkea usein koirien kanssa metsässä ja työskennellä hevosen kanssa maasta käsin. Meillä on toivottavasti aiheesta valmennuskin tulossa.

Hyvää syksyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *