Kesäkuun bujoilut

Kesäkuun bujoilut

Kesäkuulle kaikki sateenkaaren värit ja hymyilevä aurinko. Sää on ollut viime päivinä niin kolea ja tuulinen, että tässä alkaa omakin varsi taipua auringonvaloa kohti.

Kesäkuu on myös Pride-kuukausi ja Yöpöydän kirjat järjestää kesäkuun ajan kestävän Pride lukuhaasteen. Aion itse osallistua lukemalla ainakin TJ Klunen Kuiskailevan oven alla ja Alice Osemanin Heartstopper 2:n.

Suosittelen haasteeseen ainakin seuraavia teoksia:

  • Aiden Thomas: Hautausmaan pojat
  • Sini Helminen: Hurme
  • Dess Terentjeva: Freestyle

Haasteesta lisää järjestäjän blogissa. Jonne pääset linkistä:

Yöpöydän kirjat: https://kirjakissa.blogspot.com/2022/05/pride-lukuhaaste-1-3062022.html?m=1

Kuukauden etusivu. Tähän piti tulla kyllä pehmistuutti, mutta tulikin kakkapilvi 🙃

Kevät on ollut hullun kiireinen ja on odotettavissa, että syksyllä on vielä villimpää menoa luvassa sekä töissä että vapaalla. Kesällä aion pysähtyä pohdiskelemaan, että mitä mulle oikeen kuuluu ja miltä minusta tuntuu. Osa tätä on mood & need -trackeri bujossa.

Ajatuksena on nimetä päivältä tunne ja löytää tarve sen takana. Hyvin alkuun pääsee tutustumalla kirjaan Miksi siili kiroilee? (Jenni Sofia & Milla Paloniemi, 2022 Atena). Kirjassa eritellään perustunteet ja tarpeet. Ja opetetaan muun muassa että vitutus ei oo tunne.

Tunteet, tarpeet ja tavat. Ja vapaalla kädellä tehdyt ruttuiset viivat.
Vertailun vuoksi toukokuun täytetty habit tracker. Ah, noita ruutuja on kiva värittää.

Olen niin monella tapaa tyytyväinen tähän kesäkuun layoutiin, eniten ehkä siksi, että se ei onnistunut moneltakaan kohdalta täydellisesti. Kakkapilvi on ihan hupsu, viivat on rutussa ja viikkonäkymässä ei ole mitään suunnitelmallisuutta.

Kesäkuun viikkonäkymään olen tehnyt kolme kuuden ruudun saraketta, joista yksi on omistettu treeneille, muuten minulla ei ole näille käyttöä, ehkä se tarve on vielä paljastumatta. Vain kesäloman aloitusviikolle kaikki ruudut tuli käyttöön. Tein siihen listan kesän aikana tehtävistä asioista.

Viikkonäkymä ensimmäiseltä lomaviikolta. Kaksi ylimääräistä ruutusaraketta muodostaa kesän bucket listin.

Kesällä aion ainakin käydä Tampereella, pyöräillä Hailuodon kirjastoon, grillata, lukea kirjoja ja koeratsastaa hevosen. Kesäkuussa odotan pääseväni vihdoin lukemaan 9.ttä Matkantekijää. Myös Klunen kirjan korkkaamista odotan innolla. Hevosen koeratsastus on jo sovittu ja odotan aivan kamalasti, että pitkäaikainen haaveeni hevosesta toteutuu.

Nyt tästä hetkestä käsin kesäni näyttää hyvältä. Toivon sinullekin parhainta kesää ikinää, intoa, aurinkoa ja hyviä lukuelämyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *