Aurinkoa, raitoja ja reissusuunnitelmia

Aurinkoa, raitoja ja reissusuunnitelmia

Heinäkuussa bullet journal löysi inspiraation raidallisista rantapyyhkeistä ja auringonvalosta.

Kuukausinäkymään halusin kaksi saraketta. Toinen on varattu tapaamisille ja menoille, toiseen voin kirjata luku- ja sisältösuunnitelmat. Habit trackerissa pidän pieniä kuvia, ikoneita ja kirjainyhdistelmiä merkitsemässä tavoittelemiani rutiineita ja tapoja. Habit trackerini on runsas, mutta se ei sisällä päivittäin suoritettavia tapoja. Käytän habit trackeria enemmänkin itseni tutkiskeluun. Mitä haluaisin tehdä ja mitä todella teen.

Heinäkuun viimeinen viikko on varattu matkasuunnitelmille. Perhe pääsee pääkaupunkituristeiksi. Itselle matkan tarkoitus on aloittaa kirjastoturismi. Aloitan Oodista ja aion ottaa kirjastokortin jokaisesta kirjastokimpasta, jossa vierailen. Kulunut idea, mutta olen nähnyt niin suloisia ja kauniita kirjastokortteja, että en vain pysty vastustamaan.

Rantapyyheraidat pääsi myös lukupäiväkirjaan. Kokeilen tässä kuussa vähän vaativampaa ja tiiviimpää asettelua. Otin mukaan ensimmäistä kertaa kansikuvat, joiden liimailuun menee oma aikansa. Vaativinta on kuitenkin noiden raitojen värittäminen. Jos luen 12 kirjaa kuukaudessa, on raidoiteltava 4 sivua. Aivan liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *